Przykładowe Menu


Obiad:
– Zupa porowa z klopsikami / krem z pomidorów/rosół
– Potrawka z kurczaka/indyk w maladze
– Zraziki drobiowe nadziewane fetą i szpinakiem podawane z brokułami i płatkami migdałowymi/kotlet devolaille
– Rolada z karkówki z pieczarkami/zrazy tradycyjne
– Kotlet schabowy / panierowany kotlet z kurczaka
– Ziemniaki, sos
– Marchewka z groszkiem / kapusta zasmażana / buraczki/fasolka szparagowa
– Sałatka z kapusty pekińskiej z dodatkami

Dania gorące w nocy:
– barszczyk czerwony + paszteciki / paluszki serowe
– pałki z kurczaka pieczone / żeberka grillowane
– żurek z białą kiełbasą / flaki

Zakąski:
– ryba po grecku lub ryba po japońsku
– śledzie – różne rodzaje
– pstrąg wędzony z cytryną
– schab w galarecie lub ryba w galarecie
– klopsiki mięsne w occie
– nadziewane ruloniki z szynki
– galaretka drobiowa
– półmiski mięs pieczonych: karkówka pieczona, rolada boczkowa, schab pieczony
– galantyna z drobiu z sosem tatarskim,
– sałatki-bar sałatkowy samoobsługowy: brokułowa, gyros, winegret
– przystawki: pomidory, ogórki, papryczki, oliwki, grzybki
– napoje niegazowane podawane w dzbankach: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna z cytryną
– pieczywo
– owoce
– półmiski serów z winogronami- dodatkowo w poprawiny

Herbata i kawa na samoobsługowym stole dostępne przez całe wesele.
Zapewniamy chleb weselny na powitanie Nowożeńców.

Ciasta + alkohol po stronie zamawiających

Miko-Tur